طرز تهیه شیرینی میکادو
مواد لازم:
نان بستنی بیست عدد
آرد سفیدیک لیوان
آرد نخودچی نصف لیوان
پودرقندنصف لیوان
دارچین نصف قاشق چای خوری
روغن مایع به میزان لازم
روغن جامدپنجاه گرم
پودر کاکائوسه قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
شیرینی میکادو از قدیم بین کودکان و بزرگ ترها طرفداران خودش را داشته ، مخصوصا کسانی که عاشق شیرینی های کاکائویی هستند ، میکادو شیرینی لایه لایه خوشمزه ای است که از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تشکیل میشود ، بعد از مالیدن مایه روی لایه های نان میکادو لازم است جسم سنگینی روی آنها قرار داده شود تا لایه ها به خوبی به هم بچسبند ، بعد از چند ساعت که شیرینی میکادو منسجم و آماده شد می توان روی آن را با شکلات آب شده و پودر نارگیل ، پسته یا گردو به شکل دلخواه تزیین کرد ، همان طور که در ابتدا گفتم ، درست کردن این شیرینی خوشمزه بسیار بسیار ساده است و در ضمن نیازی به فر هم ندارد ، سلام به روی ماه و مهربونتون ، مامی فودی های عزیز و دوست داشتنی ، امروز با طرز تهیه یک شیرینی میکادوی عالی و خوش مزه اومدم ، بریم که با هم درستش کنیم. 😍
مرحله اول درست کردن شیرینی میکادو:
اول از همه یک لیوان سر پر آرد سه صفر را داخل تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحله دوم درست کردن شیرینی میکادو:
بعد نصف لیوان آرد نخودچی را هم به آرد سفید اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم ، بعد از تفت دادن دو تا آرد ، دوباره درون ظرفی دیگر خالی می کنیم و داخل تابه از الک رد می کنیم تا گلوله ای در آرد باقی نماند.
مرحله سوم درست کردن شیرینی میکادو:
بعد سه قاشق غذا خوری پودر کاکائو را به این آردها اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم ، در تمام مدت حرارت باید ملایم باشد.
مرحله چهارم درست کردن شیرینی میکادو:
بعد پنجاه گرم روغن جامد یا کره را به تابه اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم و مخلوط می کنیم.
شیرینی میکادو
مرحله پنجم درست کردن شیرینی میکادو:
وقتی با هم مخلوط کردیم ، نصف لیوان پودر قند یا پودر شکر را نیز به این مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله ششم درست کردن شیرینی میکادو:
بعد روغن مایع را به میزان لازم یعنی تا وقتی که مایه شیرینی رقیق شود و کمی ، خیلی کم شل باشد به مایه شیرینی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
مرحله هفتم درست کردن شیرینی میکادو:
نصف قاشق چای خوری دارچین را هم به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
شیرینی میکادو
مرحله هشتم درست کردن شیرینی میکادو:
وقتی مایه شیرینی کامل درست شد ، از روی حرارت برمی داریم و اجازه می دهیم تا کمی خنک شود.
مرحله نهم درست کردن شیرینی میکادو:
وقتی مایه شیرینی کمی خنک شد ، از نان های میکادو بر می داریم و یکی یکی رویشان از مایه شیرینی می ریزیم و به کمک پالت پخش می کنیم.
مرحله دهم درست کردن شیرینی میکادو:
تمام ورقه های نان میکادو را به همین ترتیب روی هم قرار می دهیم و هر لایه را روی لایه بعدی کمی فشرده می کنیم.
مرحله یازدهم درست کردن شیرینی میکادو:
بعد یک جسم سنگین را روی شیرینی ها قرار می دهیم و به مدت هفت تا هشت ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار می دهیم.
شیرینی میکادو
مرحله دوازدهم درست کردن شیرینی میکادو:
بعد از این مدت ، در می آوریم و به میزان لازم یا دویست گرم شکلات تخته ای یا سکه ای را به روش بنماری آب کرده و بعد از خنک شدن روی لایه خالی میکادو می ریزیم و پخش می کنیم و به مدت ده تا بیست دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.
مرحله سیزدهم درست کردن شیرینی میکادو:
بعد از یخچال در می آوریم و دور تا دور شیرینی را با چاقو اره ای برش می دهیم تا شیرینی صاف شود و بعد به اندازه های دلخواه شیرینی را برش می دهیم و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.
** این شیرینی جزء شیرینی های پرطرفدار و خوش مزه هستش که برای مهمانی ها و عصرانه یک میان وعده عالی به حساب می آید و در کنار یک فنجان چای یا قهوه بسیار می چسبد.
☆☆ بهتون پیشنهاد می کنم ، حتما این شیرینی عالی و دوست داشتنی را امتحان کنید و نوش جان کنید. 😋
♡♡ خوش حال میشم ، نظرات خودتان را با من به اشتراک بگذارید و از تجربیات خودتان به من بگویید. ❤