«پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی»
این پاورپوینت شامل ۴۵ اسلاید میباشد
نقش چربی در بدن
تولید انرژی(هر گرم از آن ۹کیلوکالری کالری )
تأمین ویتامینهای محلول در چربی ( A و D و K و E )
تأمین اسیدهای چرب ضروری: اسید لینولئیک و اسید لینولنیک
محافظت از اعضاء بدن و حفظ حرارت بدن
بهبود طعم و مزه غذا
اساس طبقه بندی اسیدهای چرب
تعداد کربن های زنجیره
سه دسته اسید های چرب :
کوتاه زنجیر (۶- ۴ کربن)
متوسط زنجیر (۶-۱۲ کربن)
بلند زنجیر (بیش از ۱۲ کربن)
تعداد پیوندهای دو گانه
موقعیت پیوند دوگانه(سیس و ترانس)
چربی های با زنجیره اسید چرب کوتاه تر یا پیوندهای دو گانه بیشتر در درجه اتاق مایع هستند.
روغن پالم
صادرات به صورت فرآوری شده یا نیمه فرآوری شده :
پالم اولئین (جزء مایع ) پالم استئارین (جزء جامد)
نسبت یکسان اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع (۵۰%)
نیمه جامد در دمای معمولی اتاق
حاوی مواد آنتی اکسیدانی طبیعی
(کاروتنویئدها ،توکوفرول ها،استرول ها ،فسفاتیدهاو …)
خاصیت ضد سرطانی وضد انعقادی خون
اسیدهای چرب در انواع روغن پالم
نسبت دو نوع اسید چرب اشباع و غیر اشباع تقربیا” یکسان
۵۰ درصد اسید چرب غیر اشباع بدون داشتن ترکیبات ترانس با ترکیب:
اسید اولئیک ۳۷%
اسید لینولئیک ۱۰%
۵۰ درصد اسیدهای چرب اشباع :
عمدتا اسید پالمیتیک ۴۴ %
اسید استئاریک ۴.۳%
جنبه های تغذیه ای پالم
کالری و ویتامین:
هر گرم روغن ۹ کیلو کالری انرژی
شامل ویتامین های محلول در چربی مانند A، D، E ،K
منبع غنی پیش ساز ویتامین A به شکل کارو تنوئید ها(رنگ مایل به قرمز به دلیل محتوای بتا کاروتن بالا )
روغن تصفیه شده قرمز رنگ پالم در برخی از کشورها برای پیشگیری رفع کمبود ویتامینA استفاده دارد.
اسید های چرب : اسید چرب اشباع عمده در روغن پالم اسید پالمیتیک
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.