پاورپوینت مهندسی ارزش

نویسنده
تاریخ انتشار
۱۵ مهر ۱۴۰۲
تعداد بازدید
30 بازدید
۱۵,۰۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید

«پاورپوینت مهندسی ارزش»

این پاورپوینت شامل ۲۸ اسلاید میباشد

مهندسی ارزش
مهندسی ارزش

معرفی مهندسی ارزش

مهندسی ارزش (Value Engineering)،تلاشی است سازمان یافته که با هدف بررسی و تحلیل تمام فعالیتهای یک طرح، )از زمان شکل‌گیری تفکر اولیه تا مرحله طراحی و اجرا و سپس راه اندازی و بهره برداری( انجام می شود و به عنوان یکی از کارآمدترین و مهم ترین روشهای اقتصادی در عرصه فعالیتهای مهندسی، شناخته شده است.

 مهندسی ارزش در چهارچوب مدیریت پروژه، ضمن اینکه به تمام اجزای طرح توجه می کند، هیچ بخشی از کار را قطعی و مسلم نمی داند. هدف مهندسی ارزش، زمان کمتر برای رسیدن به مرحله بهره برداری بدون افزودن بر هزینه ها یا کاستن از کیفیت کار است.

مهندسی ارزش
مهندسی ارزش
  • مهندسی ارزش، مجموعه ای متشکل از چندین روش فنی است که با بازنگری و تحلیل اجزای کار، قادر خواهد بود، اجرای کامل طرح را با کمترین هزینه و زمان تحقق بخشد.
  • مهندسی ارزش عبارت است از نگرشی خلاق به منظور بهینه ساختن هزینه های چرخه عمر،صرفه جویی در زمان،افزایش سود،بهبود کیفیت ،افزایش سهم بازار، حل مشکلات واستفاده بهینه از منابع می باشد.
مهندسی ارزش
مهندسی ارزش
  • با آنکه روش مهندسی ارزش را می توان در تمام مراحل یک پروژه اجرایی به کارگرفت، بیشترین مزایای آن زمانی حاصل می شود که در نخستین مراحل برنامه ریزی و طراحی به کار گرفته شود. نوآوری و جنبه های کاربردی مهندسی ارزش، این روش را از روشهای سنتی و متعارف کاهش هزینه ها، متمایز می گرداند.
  • مهندسی ارزش برعکس، اطلاعات، شناسایی عرصه های مشکل دار، پیشنهاد و تدوین روشها و طرحهای ابتکاری، پرورش اندیشه های نو و تلفیق همه جانبه دیدگاههایی را که قرار است توصیه شود، مطرح می سازد.
مهندسی ارزش
مهندسی ارزش

سیر تاریخی مهندسی ارزش

“تحلیل ارزش” به صورت یک روش فنی ویژه ، در سال های پس از جنگ جهانی دوم صورت گرفت . کار طراحی و تدوین این روش به دستور هنری ارلیچر(Henry Erlicher ) معاون فنی بخش خرید های شرکت جنرال الکتریک آغاز شد .

در سال ۱۹۴۷ این وظیفه برعهده لارنس مایلزLawrence) D.Miles ) مهندس ارشد شرکت جنرال‌الکتریک نهاده شد .

  • مایلز که مبتکر و بنیانگذار مهندسی ارزش به‌شمار می رود ، یک روش رسمی رابه اجرا درآورد که در جریان آن چندین گروه از کارکنان شرکت ، عملکرد محصولات تولیدی شرکت جنرال الکتریک را بررسی میکردند.آنان به اتکای روشهای خلاق گروهی و بدون افت کارایی محصول ، تغییراتی در محصولات شرکت بوجو د آوردند و هزینه های تولید را کاهش دادند.
  • روش” تحلیل ارزش” به عنوان یک استاندارد در شرکت جنرال الکتریک پذیرفته شد و به تدریج شرکت‌های دیگر و برخی سازمان های دولتی نیز این روش جدید را به عنوان ابزاری برای کاستن از هزینه‌های خود به کار بستند . نتیجه این شدکه روش وتکنیک” مهندس ارزش” به وجودآمد.
مهندسی ارزش
مهندسی ارزش

نقاط عطف درمهندسی ارزش

سال ۱۹۴۷ : برنامه تحلیل ارزش در شرکت جنرال موتور امریکا  به وجود آمد.

سال ۱۹۵۲ : تشکیل اولین سمینار تحلیل ارزش

سال ۱۹۵۸ : دریافت بزرگترین نشان افتخار نیروی دریایی توسط آقای مایلز

سال ۱۹۵۹ : تشکیل جامعه مهندسین ارزش آمریکا  Save در واشنگتن

سال ۱۹۶۲ : بکار گیری مهندسی ارزش در قرار دادهای بیش از صد هزار دلار وزارت دفاع آمریکا

سال ۱۹۷۷ : جامعه مهندسی ارزش هندINVEST دراکتبرهمین سال تاسیس شدواولین کنفرانس ملی دردهلی برگزارشد.

سال ۱۹۸۸ : کنفرانس مهندسی ارزش در ایالت هاوایی امریکا برگزار شد.

سال ۱۹۹۲ : فدراسیون جهانی مهندسی ارزش تشکیل شد.

مهندسی ارزش
مهندسی ارزش

در ایران از سال ۱۳۷۸ موضوع مهندسی ارزش در برخی دانشگاه‌ها، وزارت نفت و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور مطرح گردید و سمینارهایی در این زمینه برگزار شد.تدوین دستورالعمل ارجاع کاروانعقاد قراردادباواحدهای خدمات مهندسی ارزش توسط سازمان مدیریت وبرنامه کشور درسال۱۳۷۹دورنمای روشن وامیدوارکننده ای رابرای توسعه فرهنگ وبه کارگیری مهندسی ارزش وتدوین الزامات قانونی ورفع موانع دراین زمینه ترسیم نموده است .درحال حاضر اجرای مهندسی ارزش جنبه جدی به خود گرفته است دروزارت راه وترابری ووزارت نیرو،پروژه های بسیاری مورد بررسی مهندسی ارزش قرارگرفته ونتایج مفید وموثری داشته است.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *